Om Oss

Fotballpuben er et populært samlingssted for fotballentusiaster og sportsfans.
Med tre unike utesteder i ett hus - under ett tak:
Fotballpuben, Downstairs og Players Lounge - så har vi et tilbud som passer for alle.

Vi viser et bredt utvalg av fotballkamper og annen aktuell sport.
Ikke nøl med å kontakte oss for å høre om vi kan vise nettopp din kamp eller idrett - vi strekker oss langt og ordner det meste.

Som Brann-supporternes faste pub arrangerer vi vorspiel med underholdning og god atmosfære før hver hjemmekamp. På bortekamper samles supporterne her for å se kampen sammen.
(Fotballpuben har også åpnet egen pub på Brann Stadion, se mer om dette i rullemenyen under fanen OM OSS).

Fotballpuben har en stor uterestaurant med motorisert tak og varmelamper, slik at den kan benyttes året rundt. Her har vi også en betjent bar ved større arrangementer.

I helgene har Fotballpuben innleide DJ´s og fullt diskotek.

Fredags ettermiddager har vi fast Quiz med Quizmaster Mini.

Vi tilbyr karaoke med profesjonelle karaokeverter, «Galskapens Karaokemester» og «DeeNice» hver tirsdag, torsdag, fredag og søndag - på godværsdager i sommerhalvåret flytter vi gjerne fredagskaraoken ut på uterestauranten. Vi gjør da platået om til en scene hvor du kan være stjernen!

Innerst i Fotballpubens lokaler finner du også en stor biljardsalong med egen bar. Her spilles det rockemusikk i helgene.

Som du forstår så har vi god plass og et mangfoldig publikum - bymann og stril, fra Kong Salomo til Jørgen Hattemaker - og alle er hjertelig velkommen.

Vi har også erfaring som vertskap ved diverse arrangementer som for eksempel bokslipp, bryllup(!) og direktesendinger for radio og tv.
Vi har ikke eget kjøkken, men vi kan tilby take-away menyer fra flere nærliggende restauranter, vi har blant annet avtale med Inside Rock Kafé om direkte levering. Se QR kode på bordet du sitter på.
Ta gjerne kontakt om vi kan være behjelpelig ved ditt arrangement!

18 års aldersgrense alle dager.
Åpningstider: Mandag-Lørdag: 10:00 - 03:00, Søndag: 12:00 - 03:00.

Dresskode for fredag og lørdag:
Ingen russeklær / effekter
Ingen joggebukser
Ingen Crocs

© Fotballpuben 2023 | Designet og laget av KodeWeb.NET med ❤️